Ledelsesværktøjskasse

Kompetence Træning – optimer din ledelsesværktøjskasse

Når de ambitiøse mål er sat og entusiasmen er på sit højeste, er det tid til at kigge på hvor godt du og dit team er ”klædt på” til at lykkes. Hvor velekviperet er jeres ledelsesværktøjskasse og hvor vedligeholdte er jeres værktøjer?

Du må hverken ”gå ned på udstyr” eller være ”bagud” i forhold til personlig udvikling. For at kunne empower people skal du være en god rollemodel, både i form af opførsel, fokus, disciplin og tidsprioritering.

Jeg er certificeret træner i programmerne til højre, som alle er relevante i forhold til en optimal ledelsesværktøjskasse – kombinationen vil variere fra team til team afhængig af udgangspunkt og mål.

Tid til Ledelse NU!® (1-2 dage)

Tid til Ledelse NU!® er et program designet til én gang for alle at få dig og dine celler til at forstå, at du skal bruge din primære tid på ledelse, hvis du har medarbejdere, der refererer til dig. Og hvis ikke du kan og vil det, skal du fyre dig selv omgående som leder.

Vælger du at gennemføre programmet, er dit udbytte, at du har rodfæstet din ledelse i dét, som gør dig speciel. Du har skabt tid til ledelse og du ved, at din primære opgave er at ”empower people” – så det fulde potentialet i din organisation udfoldes til gavn for bundlinjen.

De 7 Gode Vaner® (1-3 dage)

komp_1

De 7 Gode Vaner® har i mere end 25 år været en global bestseller og programmet er i verdensklasse.

Stephen R. Covey´s mission var at frigøre det menneskelige potentiale, så De 7 Gode Vaner® er et dokumenteret system for personlig ledelse baseret på universelle og tidsløse principper for effektivitet.

Med De 7 Gode Vaner® får du en veludstyret værktøjskasse til effektivt at skabe dig det liv og de resultater, du gerne vil have.

Leder Implementering (1-2 dage)

komp_1

De 7 Gode Vaner Leder Implementering er et nyt tilbud, der støtter gennemførelsen af
De 7 Gode Vaner® i arbejdsgrupper, afdelinger og organisationer. Programmet er bygget på omfattende global forskning med kunder, der har haft stor succes med at gennemføre De 7 Gode Vaner® i deres organisationer.

Workshoppen lærer lederne, hvordan de gør De 7 Gode Vaner® til det ”operativsystem”, der skaber høj effektivitet for både individer, teams og organisationer.

Situationsbestemt Ledelse II (2 dage)

komp_3

Situationsbestemt Ledelse II er et meget praksisnært program, som hjælper dig som leder til udøve den ledelsesstil, der matcher det udviklingsbehov dine medarbejdere har i forhold til en given opgave eller et givent mål.

Du får redskaberne til at diagnosticere om dine medarbejdere har de rette kompetencer og om hvor motiveret medarbejderen er i forhold til opgaven/målet.

Altså en meget praksisnær tilgang til ledelse, der både sikrer engagerede medarbejdere og de bedst mulige resultater. Både for individet, teamet og organisationen.

Leading at the Speed of Trust® (1-2 dage)

komp_5

Leading at the Speed of Trust® er et program, der hjælper dig med at identificere de tillids ”gaps”, der er i din organisation og giver dig redskaberne til at lukke disse ”gaps”. Altså at konvertere ”tillidsafgifter” til ”tillidsbonusser”.

Når du samarbejder ved høj tillids-hastighed, reduceres omkostningerne, ydeevnen øges, overskuddet maksimeres og din indflydelse stiger. For ledere på alle niveauer.

Leadership® (3-4 dage)

komp_6

Leadership®: Great Leaders, Great Teams, Great Results™ hjælper ledere med at opdage, hvordan de inspirerer tillid og opbygger troværdighed med sine folk, definerer et klar og overbevisende formål, opretter og tilpasse systemerne for succes samt frigør talenterne.

Ledere bruger deres kræfter på at skabe et sted, hvor folk ønsker at være og bidrage med deres bedste indsats, igen og igen, for at hjælpe organisationen med at nå sine mest kritiske prioriteter.

De 7 Gode Vaner for Ledere® (2 dage)

komp_7

De 7 Gode Vaner for Ledere® er funderet i principperne fra De 7 Gode Vaner®, men er et helt andet program, som indeholder meget konkrete og dagligdags-redskaber til dig som leder; Find de ukendte Ressourcer, 5-minutters mødeplanlægning, Feedback Facilitator, 5-minutters præsentationsplanlægning, etc.

Både for nye ledere og erfarne ledere, som mangler simple værktøjer til ledelse i hverdagen.

De 5 Valg® for Ekstraordinær Produktivitet (1-2 dage)

komp_4

De 5 Valg® for Ekstraordinær Produktivitet har fokus på, at deltagerne lærer at træffe beslutninger, der skaber produktivitet – både for dem selv og teamet.

Du lærer at tage styringen tilbage over dine beslutninger, dit fokus og din energi. Og samtidigt sikre at teknologien arbejder for dig, ikke imod.

Prisen varierer fra program til program
– kontakt mig med informationer om det ønskede program og antal deltagere,
så giver jeg dig et konkret tilbud.

Kontakt mig på rd@empowerpeople.dk