BOG: “HUMAN LEADERSHIP
– 5 genveje til ambitiøse resultater og et liv, du ikke fortryder”

Ledelse behøver ikke være svært
– eller blive på bekostning af helbred, fritid og familieliv.

Som mennesker er vi alle følelsesstyrede, også de såkaldt “rationelle”. Når du er bevidst om det og ved, hvordan du kan hjælpe dig selv og dine medarbejdere med at vinde kampen mod komfortzonen, bliver det så meget nemmere at være leder. Det bliver nemmere at hjælpe dine medarbejdere med at trives og lykkes, så I udfolder potentialet og skaber den succes, I alle drømmer om at være en del af.

”HUMAN LEADERSHIP – 5 genveje til ambitiøse resultater og et liv, du ikke fortryder” udkom i maj 2021.

Bogen koster 299 kr.
(Plus forsendelse til posthus eller pakkeboks – på 40 kr.)

Køb bogen her

Bagsideteksten:

  • Leverer du middelgode resultater, men ved inderst inde, at potentialet er større?
  • Oplever du, at ’løb hurtigere’ og ’arbejd flere timer’ ikke virker, når du vil lykkes på et nyt niveau som leder?
  • Er du bange for, at du ikke kan nå de ambitiøse mål inden for nogenlunde normal arbejdstid, så det bliver på bekostning af helbred, fritid og familieliv, hvis du går efter dem?
  • Undlader du at stile højere, fordi du tror, det kræver, at du bliver et ubehageligt og andet menneske, end du er?

Som human leader er du en både ambitiøs og medmenneskelig leder. Du går efter at udfolde dit eget og holdets potentiale og tager derfor både dit store hjerte og din skarpe hjerne med på arbejde. Du er passioneret for at lede mennesker og bevidst om, at du som leder skaber resultaterne gennem og sammen med andre, og at det er summen af jeres adfærd, der får jer til at nå målene. Fordi du husker, at du og dine medarbejdere også bare er mennesker, bliver det nemmere at få jer fra komfortzonen til potentialezonen. Derud hvor I skaber de nye ambitiøse resultater.

HUMAN LEADERSHIP – 5 genveje til ambitiøse resultater og et liv, du ikke fortryder får du indsigter og værktøjer til at facilitere udvikling, så både du og dine medarbejdere kommer til at trives og lykkes på et nyt niveau. Du lærer også at styre uden om de 5 omveje, der oftest forhindrer ledere i at udleve potentialet – ’Ikke-ledelse’, ’Knoklesporet’, ’Rollespil’, ’Tidsillusionen’ og ’Lyseslukker’. I stedet for at tage omvejene, der forsinker de ambitiøse resultater, kan du vælge de 5 genveje – ’Forstå ledelse og mennesker’, ’Tag en helhjertet beslutning’, ’Vær en stemme’, ’Vær en rollemodel’ og ’Gør en positiv forskel’ – og lykkes hurtigere med dine mål.

I bogen møder du administrerende direktør Henrik Bodskov hos IBM Danmark, direktør Jens Andersen hos Ascom Norden, partner Henrik Wellejus hos Deloitte og tidligere koncernchef Stine Bosse hos Tryg, der alle tror på det menneskelige potentiale og er bevidste om, hvor stor en rolle deres egen lederadfærd spiller i forhold til medarbejdernes trivsel og succes. Ulf Hahnemann CHRO hos A.P. Møller-Mærsk har skrevet forordet.

”Ledere skal give noget af sig selv, også selvom det er sårbart. Ellers er det svært at lykkes som leder. I min verden er ledelse lavpraktisk, og ledelse handler om mennesker. Medmenneskelig ledelse er en både bæredygtig og langtidsholdbar løsning, og derfor vil jeg varmt anbefale alle ledere at læse denne bog.”
CEO Mads Nipper, Ørsted

Køb bogen her