Executive coachingforløb

Executive Coaching

Det kan være ”koldt på toppen” og alt hvad du gør og ikke gør bliver iagttaget, tolket og vurderet fra morgen til aften. Så hvor går du som topleder hen med dine frustrationer? Hvor kan du tænke højt? Hvor kan du vende problemer uden, at det skaber frygt og ineffektivitet i organisationen? Hvor kan du udvikle dig og træne nye færdigheder i et ”trygt rum”, så du sikrer fremdrift og endnu bedre resultater?

“Hvis Rie havde valgt fodbold i stedet for business, så havde hun været landstræner”

– Frank Olesen, Direktør

Som leder er du “på scenen” fra morgen til aften.
Desværre bruger mange ledere det meste af tiden på ikke-ledelse
– altså “i kulissen”, til medarbejdernes store forundring.

Læs om Foredrag

Investering

Ledersparring/coaching foregår via skype på et tidspunkt, hvor du har mulighed for at fordybe dig.

Executive Coaching foregår ved fysiske møder hos dig samt løbende telefonsamtaler efter behov. Alle priser er ekskl. moms.

 • Ledersparring/coaching
  1 enkelt session a 1½-2 timer – kr. 3.500
 • Ledersparring/coaching forløb
  5 sessioner a 1½-2 timer – kr. 15.000
 • Executive coaching
  1 enkelt session a 1½-2 timer – kr. 4.500
 • Executive coaching
  5 sessioner a 1½-2 timer – kr. 20.000

Book forløb

Indtast dine informationer og jeg vender tilbage til dig indenfor 24 timer.

Eller skriv til mig på rd@empowerpeople.dk. Oplys hvilken uge, du ønsker at starte – samt faktureringsoplysninger (firmanavn og adresse) og personlige kontaktoplysninger.

Forløb

Et coaching forløb er et frirum, hvor du har en skarp, vedkommende facilitator på sidelinjen til at sikre fokus på målet og fremdrift i processen.

På første session stilles skarpt på målet. På efterfølgende sessioner arbejder vi med dét, som står i vejen for succesen lige nu. Hver session sluttes med at skabe en konkret handlingsplan  med opgaver/udfordringer, som skal løses inden næste session.

Som minimum anbefales 6-12 sessioner om året, indtil målet er nået.

Efter behov bruges enkelte sessioner også som akut ledersparring, hvis en situation pludselig er opstået og du har brug for at ”klare” hjernen og få truffet de rigtige beslutninger første gang.

Executive Coaching forløb er for topledere og virksomheds-ejere, som er klar til at maksimere sit eget og virksomhedens potentiale.

Ledersparring/coaching er for ledere, der ved, at potentialet er større og har brug for indsigt og support til at overkomme de forhindringer, der står i vejen.