Executive coachingforløb

Executive Coachingforløb

Lukket for tilgang i øjeblikket

Det kan være ”koldt på toppen” og alt hvad du gør og ikke gør bliver iagttaget, tolket og vurderet fra morgen til aften. Så hvor går du som topleder hen med dine frustrationer? Hvor kan du tænke højt? Hvor kan du vende problemer uden, at det skaber frygt og ineffektivitet i organisationen? Hvor kan du udvikle dig og træne nye færdigheder i et ”trygt rum”?

Et typisk executive coachingforløb starter med 1-1½ times møde, hvor begge parter har mulighed for at finde ud af, om der er basis for et samarbejde med mulighed for at skabe ekstraordinære resultater.

“Hvis Rie havde valgt fodbold i stedet for business, så havde hun været landstræner”

– Frank Olesen, Direktør

Som leder er du “på scenen” fra morgen til aften.
Desværre bruger mange ledere det meste af tiden på ikke-ledelse
– altså “i kulissen”, til medarbejdernes store forundring.

Læs om Foredrag

Pris

Executive Coachingforløb er for topledere og virksomhedsejere, som er klar til at maksimere sit eget og virksomhedens potentiale.

  • Coaching/akut ledersparring
    1 session op til 2 timer – kr. 3.500
  • Leder coaching forløb
    5 sessioner a 1½-2 timer – kr. 15.000
  • Executive coaching inkl. efterfølgende skriv
    1 session op til 4 timer – kr. 10.000

Alle priser er ekskl. moms.

Lukket for tilgang i øjeblikket

Oplys hvilken uge, du ønsker at starte – samt faktureringsoplysninger (firmanavn og adresse) og personlige kontaktoplysninger.

Executive Coachingforløb

Executive Coachingforløb er et frirum, hvor du har en skarp, vedkommende facilitator på sidelinjen til at sikre fokus på målet og fremdrift i processen.

På første executive coaching stilles skarpt på målet. På efterfølgende sessioner arbejder vi med dét, som står i vejen for succesen lige nu. Efter hver session modtages et opsamlende skriv inkl. eventuelle opgaver/udfordringer, som skal løses inden næste session.

Som minimum anbefales 6-12 sessioner om året, indtil målet er nået.

Executive coaching kan også bruges som akut leder-sparring, hvis en situation pludselig er opstået og du har brug for at ”klare” hjernen og få truffet de rigtige beslutninger første gang.