Empower People

Det er dig som topleder, der sætter overlæggeren
– er du udviklingsmæssigt et skridt foran din ledergruppe?

Læs om executive coaching

Om Empower People

WHY

Årsagen til at mit firma hedder EMPOWER PEOPLE er, at jeg tror på potentialet. At vi som mennesker har potentiale til at skabe langt flere af de resultater, vi drømmer om – hvis vi er villige til at gøre og være dét, der skal til. Flere studier har vist, at mange organisationer har et gennemsnitligt uudnyttet potentiale på mere end 30%. Når topledelsen lærer at tappe ind i og udfolde dette potentiale i organisationens eksisterende ressourcer, skabes muligheden for markant bedre resultater på kortere tid. Altså muligheden for at ”knække kurven” og give konkurrenterne noget at gruble over. Men hvordan?

Svaret er GOD LEDELSE der EMPOWER PEOPLE! God ledelse hvor lederne bruger tiden på ledelse og med coachende tilgang hjælper hver enkelt medarbejder til at frigøre sit fulde potentiale og levere sit bedste, både alene og i teams.

Nøglen til at udfolde potentialet og skabe markant bedre resultater på kortere tid er GOD LEDELSE der EMPOWER PEOPLE. Ikke macho-ledelse der får folk til at “visne” men menneske-ledelse!

Læs om Ledergruppe Performance

HOW

Dine medarbejdere er frivillige. Frivillige i den forstand, at du ikke kan presse dem til at være top-passioneret og engageret i deres arbejde hver dag eller at bruge deres fulde intelligens, talenter og kreativitet i arbejdstiden. Det vælger de selv – frivilligt – at tage med, når de bliver udsat for god ledelse. Og du kan selv gætte, hvordan virkeligheden ser ud, når det modsatte er tilfældet. Når du som topleder har hyret, fyret og sammensat de rigtige folk til holdet og I har udtænkt den geniale strategi, handler det ”kun” om at få denne eksekveret. Og dette er ikke gjort med et fællesmøde og en powerpoint præsentation…

God menneske ledelse handler netop om eksekvering – at få gjort strategi til virkelighed. Så på din største ”ledelsesknap” står der Adfærd. Du skal skrue op for den adfærd – og dermed kultur – der tror på, føler for og handler på dét, som skaber de ekstraordinære resultater.

  Book 20 minutter

  Indtast dine informationer og book en kort snak på 20 minutter. Jeg vender tilbage på din henvendelse indenfor 24 timer.

  Når jeg spørger et publikum “Hvor mange af jer tror på, at jeres medarbejdere besidder mere intelligens, passion, talenter, engagement og kreativitet end de udlever?” rækker stort set alle hånden i vejret.

  Læs om Human Leadership

  WHAT

  Jeg hjælper ambitiøse og medmenneskelige ledere med at skabe markant bedre resultater på kortere tid – primært via executive coaching, maksimering af ledergruppe performance og organisations performance:

  Executive Coaching

  Det kan være ”koldt på toppen” og alt hvad du gør/ikke gør bliver iagttaget, tolket og vurderet fra morgen til aften. Så hvor går du som topleder hen med dine frustrationer? Hvor kan du tænke højt? Hvor kan du vende problemer uden, at det skaber frygt og ineffektivitet i organisationen? Hvor kan du udvikle dig og træne nye færdigheder i et ”trygt rum”? Executive Coaching er for topledere og virksomhedsejere, som er klar til at maksimere sit eget og virksomhedens potentiale.  Læs mere her

  Ledergruppe performance

  Performance niveauet i hele organisationen bliver ikke højere end ledergruppens performance. Derfor er det afgørende vigtigt, at ledergruppen performer maksimalt. Både som individuelle ledere og som team. Jeg har fokus på hands-on ledelsesværktøjer og udviklingsprocesser – og sammensætter altid et skræddersyet program afhængig af ledergruppens udgangspunkt, udfordringer og mål. Læs mere her

  Organisations performance

  Peter Drucker er kendt for at have udtalt ”Culture eats strategy for breakfast”. En genial strategi er uvurderlig. Men bliver den ikke eksekveret – altså bragt i live – er den værdiløs.

  Derfor er det afgørende, at du som leder står i spidsen for en effektiv kultur, der giver din geniale strategi medvind – og ikke modvind, så den bliver ”spist til morgenmad”. Det hele starter med 1 bevidst beslutning. Nemlig DIN, kære topleder. Læs mere her

  Foredrag

  Min vision er at gøre Human Leadership til ”the new normal”. Mit ønske er, at topledere – både offentlig, privat og politisk – indser at de har pligt til udvise inspirerende adfærd, så deres omgivelser har lyst til engagere sig på et meget højere plan.

  Jeg inspirerer gerne om alt, der har med mennesker, udvikling og maksimering af resultater at gøre. Så udfordr mig gerne på et tema/overskrift – og jeg skal fortælle dig, hvad jeg kan levere. Læs mere her