Tid til ledelse nu

HUMAN LEADERSHIP
bliver det nye normale

Min vision er at gøre HUMAN LEADERSHIP til ”det nye normale”. Altså ledelse der accepterer det vilkår, at vi først og fremmest er mennesker – og at ledelse af mennesker foregår i den virkelige verden, hvor det er summen af vores tanker, følelser og handlinger, der giver vores resultater. Da din primære opgave som leder er at skabe resultaterne sammen med eller gennem andre mennesker, skal du lære at håndtere både dine og andres egne tanker, følelser og handlinger, så potentialet udfoldes og markant bedre resultater lander.

“Dit vigtigste ledelsesværktøj er – dig!
Personlig udvikling er en betingelse for forretningsudvikling”

– Rie Dalsgaard

Jeg inspirerer gerne om alt, der har med mennesker, udvikling og maksimering af resultater at gøre. Så udfordr mig gerne på et tema/overskrift – og jeg skal fortælle dig, hvad jeg kan levere.

Kontakt mig på rd@empowerpeople.dk

Nyt foredrag!


HUMAN LEADERSHIP

– for ambitiøse ledere der vil udfolde potentialet!

Som leder er du sat i verden for at gøre en positiv forskel. For at sikre at dit hold skaber endnu bedre resultater end tidligere. Og endnu bedre resultater end hvis holdet ikke havde en leder. Det kræver, at du både evner at se og at udfolde potentialet. Potentialet i individet, i holdet og i forretningen. At se potentialet i mennesker – i dig selv og dine folk – er en kompetence, der starter i hjertet.

Ledelse af mennesker foregår i den virkelige verden, hvor vi – uanset baggrund, uddannelse, erfaringer og titel – først og fremmest er mennesker. Mennesker der er følelsesstyret – også når vi går på arbejde. Med HUMAN LEADERSHIP tager du udgangspunkt i det faktum – og tager et medansvar for dine medarbejderes trivsel. For uden trivsel, ingen udfoldelse af potentialet.

Markant bedre resultater skabes ved, at du lykkes med at hjælpe dit hold til at tænke nye tanker og gøre nye handlinger, selvom det føles ukomfortabelt, akavet og måske endda farligt. For, at bruge din tid og energi på de nye handlinger, som giver dig de nye resultater, er en forudsætning for at vækste og skabe markant bedre resultater.

Derfor har du som ambitiøs leder både har din skarpe HJERNE og dit store HJERTE med på arbejde, så du kan give den trygge ledelsessupport dine medarbejdere har brug for i alle udviklings- og forandringsprocesser. At du mestrer at sætte ambitiøse mål og give tilsvarende høj ledelsessupport er afgørende for, om du som leder lykkes med at gøre en positiv forskel.

Med foredraget får du konkrete værktøjer til at forstå hvorfor vi som mennesker drages af komfortzonen og konkret inspiration til at tage magten tilbage, så du bevidst bruger din tid og din energi i potentialezonen – dér, hvor du skaber størst mulig værdi i din lederrolle.

Få en smagsprøve på disse


De 7 Gode Vaner®
– sådan skaber du en vinderkultur

Situationsbestemt Ledelse
– vælg den ledelsesstil der matcher

Leading at The Speed of Trust®
– med troværdig ledelse stiger hastigheden og omkostningerne falder.

4 Essential Roles of Leadership®
– skab et sted, hvor folk vil være og hvor de kan tilbyde deres bedste, igen og igen.

6 Critical Practices for Leading a Team®
– essentielle færdigheder og redskaber til at lede dit team

Pris
Alle foredrag/smagsprøver varer 1-2 timer og  koster kr. 15.000-25.000 ekskl. moms og transport – afhængig af antal deltagere.

Book 20 minutter

Indtast dine informationer og book en kort snak på 20 minutter. Jeg vender tilbage på din henvendelse indenfor 24 timer.