HUMAN LEADERSHIP
bliver det nye normale

Min vision er at gøre HUMAN LEADERSHIP til ”det nye normale”. Altså ledelse der accepterer det vilkår, at vi først og fremmest er mennesker – og at ledelse af mennesker foregår i den virkelige verden, hvor det er summen af vores tanker, følelser og handlinger, der giver vores resultater. Da din primære opgave som leder er at skabe resultaterne sammen med eller gennem andre mennesker, skal du lære at håndtere både dine og andres egne tanker, følelser og handlinger, så potentialet udfoldes og markant bedre resultater lander.

“Dit vigtigste ledelsesværktøj er – dig!
Personlig udvikling er en forudsætning for forretningsudvikling”

– Rie Dalsgaard

Jeg inspirerer gerne om alt, der har med mennesker, udvikling og maksimering af resultater at gøre. Så udfordr mig gerne på et tema/overskrift – og jeg skal fortælle dig, hvad jeg kan levere.

Kontakt mig på rd@empowerpeople.dk

HUMAN LEADERSHIP som strategisk prioritet

Som leder er du sat i verden for at gøre en positiv forskel. For at sikre at dit hold skaber endnu bedre resultater end tidligere. Og endnu bedre resultater end hvis holdet ikke havde en leder. Det kræver, at du både evner at se og at udfolde potentialet. Potentialet i individet, i holdet og i forretningen. At se potentialet i mennesker – i dig selv og dine folk – er en kompetence, der starter i hjertet.

HUMAN LEADERS tager både sin skarpe hjerne og sit store hjerte med på arbejde. Ledelse af mennesker foregår i den virkelige verden, hvor vi – uanset baggrund, uddannelse, erfaringer og titel – først og fremmest er mennesker. Mennesker der er følelsesstyret – også når vi går på arbejde. Med HUMAN LEADERSHIP tager du udgangspunkt i det faktum – og tager et medansvar for at dine medarbejdere både trives og lykkes. For uden trivsel, ingen udfoldelse af potentialet.

Markant bedre resultater skabes ved, at du lykkes med at hjælpe dit hold til at tænke nye tanker og gøre nye handlinger, selvom det føles ukomfortabelt, akavet og måske endda farligt. For, at bruge din tid og energi på de nye handlinger, som giver dig de nye resultater, er en forudsætning for at vækste og skabe markant bedre resultater.

Derfor er HUMAN LEADERSHIP en strategisk prioritet for succesfulde organisationer. At kunne give den trygge ledelsessupport dine medarbejdere har brug for i alle udviklings- og forandringsprocesser er den korteste vej til ambitiøse resultater. At du mestrer at sætte ambitiøse mål og give tilsvarende høj ledelsessupport er afgørende for, om du som leder lykkes med at gøre en positiv forskel.

Med foredraget får du konkrete værktøjer til at forstå hvorfor vi som mennesker drages af komfortzonen og konkret inspiration til at tage magten tilbage, så du bevidst bruger din tid og din energi i potentialezonen – dér, hvor du skaber størst mulig værdi i din lederrolle.

Skriv på rd@empowerpeople.dk og lad mig høre, hvor, hvornår og for hvor mange, du ønsker et foredrag.

Har du også købt bogen?


HUMAN LEADERSHIP
– 5 genveje til ambitiøse resultater og et liv, du ikke fortryder

Omveje og genveje

Bogen giver indsigt i, hvordan du kan styre uden om de 5 omveje ’Ikke-ledelse’, ’Knoklesporet’, ’Rollespil’, ’Tidsillusionen’ og ’Lyseslukker’, som mange ledere kommer til at gå, fordi de også bare er mennesker. I stedet for at tage omvejene, der forsinker ambitiøse resultater, viser bogen 5 genveje, der hjælper ledere til hurtigere at lykkes med at udfolde potentialet og nå deres mål – uden at det bliver på bekostning af helbred, fritid eller familieliv: ’Forstå ledelse og mennesker’, ’Tag en helhjertet beslutning’, ’Vær en stemme’, ’Vær en rollemodel’ og ’Gør en positiv forskel’.

I bogen møder du administrerende direktør Henrik Bodskov hos IBM Danmark, nordisk direktør Jens Andersen hos Ascom, partner Henrik Wellejus hos Deloitte og tidligere koncernchef Stine Bosse hos Tryg, der alle tror på det menneskelige potentiale og er bevidste om, hvor stor en rolle deres egen lederadfærd spiller i forhold til medarbejdernes trivsel og succes. Ulf Hahnemann, CHRO hos A.P. Møller-Mærsk, har skrevet forordet.

Læs også anbefalingen fra Mads Nipper, CEO Ørsted her.