Potentiale

Rie Dalsgaard – HUMAN LEADERSHIP Facilitator

Er du en ambitiøs og medmenneskelig topleder og har brug for – eller lyst til – at skabe markant bedre resultater på kortere tid, er der ingen vej uden om Human Leadership.

Tilmeld dig forløbet

Drømmer du om at lave et kvantespring i dit lederskab og lykkes på et nyt niveau uden, at det koster på helbred, fritid og familieliv?

Min intention med konceptet HUMAN LEADERSHIP er at hive ledelse af mennesker ud af de akademiske tåger og ned på jorden, hvor den hører til. Ned i øjenhøjde. I nærvær. Nærvær hvor du både har din skarpe HJERNE og dit store HJERTE i spil, så du kan give den ambitiøse og medmenneskelige ledelsessupport, som dine medarbejdere har brug for i alle udviklings- og forandringsprocesser.

 • Ved du, at du med fordel kunne stå stærkere som DIG i din lederrolle?
 • Vil du gerne være bedre til at favne og lede alle dine medarbejdere?
 • Har du lyst til eller brug for at booste de resultater, du er sat i verden for at skabe gennem dine medarbejdere?
 • Er du frustreret over det evige kapløb med tiden – og bange for at prioritere forkert?
 • Savner du et trygt forum – med ligesindede ledere – til træning af din ledelses-power?

Hvis JA, så er HUMAN LEADERSHIP forløbet noget for dig!

Lederudviklingsforløbet er baseret på koncepterne fra “HUMAN LEADERSHIP – 5 genveje til ambitiøse resultater og et liv, du ikke fortryder”.  Kurset giver dig “mindset, skillset og toolset” til BÅDE at trives OG lykkes, personligt, privat og professionelt. Det er et intenst 3-dags forløb plus forberedelse, efterfølgende online Q&A og makker-træning.

De tre dage er sammensat på denne måde:

 • dag 1 HUMAN LEADERSHIP
  (Introduktion, Forstå ledelse og mennesker, Tag en helhjertet beslutning)
 • dag 2 EMPOWER YOURSELF (Vær en stemme, Vær en rollemodel for sund og effektiv adfærd)
 • dag 3 EMPOWER PEOPLE (Gør en positiv forskel via de 6 ledelseskompetencer; Relationer, Retning, Rammer, Rytme, Regler og Resultater)

FORBEREDELSE

(2-3 uger før workshop start)

Du modtager forberedelsen på email nogle uger før vores første workshopdag. Det er en video med en kort introduktion til programmet for de tre workshopdage, opgaver og refleksionsspørgsmål. Forberedelsen tager 1-2 timer og er ”opvarmning” til at få det maksimale ud af HUMAN LEADERSHIP workshoppen. Først og fremmest tillykke med beslutningen om at løfte dit lederskab til et nyt niveau, hvor du BÅDE trives OG lykkes –personligt, privat og professionelt.

3 LIVE DAGE

(Tirsdag-torsdag fra 10.00-16.00 inkl. forplejning)

Vi mødes til 3 intense dage med fokus på at træne de nye tanker og nye handlinger, som giver de nye resultater. Som BÅDE giver dig ambitiøse resultater OG et liv, du ikke fortryder. Og som gør dig i stand til at hjælpe dit hold med at gøre det samme. Formålet med vores fysiske møder er at træne udenfor komfortzonen i en tryg og eksklusiv gruppe af ligesindede.

 ONLINE Q&A

(Q&A – eksklusivt for holdet)

3 uger efter workshoppen får du og holdet adgang til min personlige 1:1  coaching og sparring på et onlinemøde. Udover den personlige sparring er det ekstremt givende at lytte til de andres spørgsmål og svar, da vi som ledere (og mennesker) ofte bokser med de samme udfordringer. Onlinemødet varer 1-2 timer (afhængig af spørgelysten) og bliver optaget, så du kan lytte det, hvis du ikke kan deltage live.

Hvem er forløbet for?

HUMAN LEADERSHIP forløbet er for ambitiøse og medmenneskelige ledere (både offentlige og private). Det er for ledere, som trods diverse uddannelser har erfaret, at det kræver noget mere at eksekvere strategien gennem andre. Det er for ledere, der ved, at potentialet er større – og som nu er klar til at udfolde det. Uden at gå på kompromis i andre af livets roller.

HUMAN LEADERSHIP forløbet er for ledere, der er klar til at handle – til både at tænke, føle og handle på nye måder. Har du brug for en masse teori og akademiske diskussioner uden at ændre adfærd, er forløbet ikke noget for dig.

– Hver hold bliver eksklusivt for op til 16 ledere

HUMAN LEADERSHIP er for ambitiøse og medmenneskelige ledere, der alle er committed til ny læring og klar på at træne udenfor komfortzonen, så både lederskabet og resultaterne får et synligt boost i forløbet.

  Hør mere om forløbet

  Indtast dine informationer og hør mere om Human Leadership forløbet. Jeg vender tilbage på din henvendelse indenfor 24 timer.

  Som leder er din primære opgave at skabe resultaterne gennem andre.

  Derfor er der store ligheder mellem at være en god leder og en god executive coach/resultat facilitator. Som executive coach er min fornemmeste opgave, at se dit og/eller holdets potentiale samt facilitere at potentialet udfoldes.

  Når du bevidst bruger tiden i rollen som leder på dét, der skaber højst værdi, kan det ses på resultaterne!

  DAG 1
  HUMAN LEADERSHIP

  Den korteste vej til at skabe markant bedre resultater som leder er at udfolde det uudnyttede potentiale. Udfolde det potentiale som eksisterer hos dig og dine folk, enkeltvis og samlet. Uanset hvilken branche du opererer i – og måske er i ekspert i – er din primære branche som leder “people business”. Derfor handler dag 1 om at blive klog på mennesker, ledelse og beslutninger.

  FUNDAMENTET

  BÅDE-OG
  mindset og tilgang

  Som HUMAN LEADERS ved vi, at det menneskelige potentiale er langt større end det, de fleste af os udlever. Vi lærer at tappe ind i det potentiale, så vi enkeltvis og samlet kan overgå os selv – og skabe markant bedre resultater uden at det bliver på bekostning af helbred, fritid og familieliv. Med HUMAN LEADERSHIP tager vi et medansvar for at få vendt trivselskurverne, så stress- og langtidssygemeldinger minimeres. Det gør vi med ambitiøs og medmenneskelig BÅDE-OG-mindset og -ledelsessupport.

  GENVEJ  1

  FRA Ikke-ledelse
  TIL Forstå ledelse og mennesker

  Formålet med HUMAN LEADERSHIP er at bringe ledelse ud af de akademiske tåger og ned i øjenhøjde. Ledelse af mennesker er en lavpraktisk disciplin, som kræver, at der er et menneske til stede i lederrollen. Et menneske der har lyst til at arbejde med mennesker og adfærd. Som leder er din opgave at gøre en positiv forskel, så dit hold leverer bedre resultater end uden dig. Lavpraktisk handler det om at hjælpe dig selv og holdet med at skabe flow i det menneskelige resultatsystem.

  GENVEJ 2

  FRA Knoklesporet
  TIL Tag en helhjertet beslutning

  Som specialist leverer vi resultaterne selv. Som leder er vores primære opgave at skabe resultater gennem og sammen med andre. Det kræver et stort mindset-skifte. Typisk takker vi ja til lederrollen uden at vide, at vi er blevet forfremmet til inkompetence. At vi skal forlade den trygge specialistscene for at indtage lederscenen, skifte fokus og lære en masse nyt. Først når du har taget en helhjertet beslutning om, at ledelse er dit nye speciale, kan du forlade Knoklesporet og lykkes i lederrollen.

  DAG 2
  EMPOWER YOURSELF

  Som leder er DU dit vigtigste ledelses-værktøj. Derfor giver dag 2 dig mindset og værktøjer til at stå stærkt i dig selv i lederrollen. I første omgang handler det om at kende dig selv og dine lederdrømme så godt, at du kan skabe et solidt ledelsesfundament. Derudover handler det om at lede dig selv til at nå dine ambitiøse mål, både personligt, privat og professionelt. Og sidst men ikke mindst at “empower” dig selv, at give dig selv den support, du har brug for for at turde tillade dig selv succes på et endnu højere niveau.

  OPSAMLING

  Repetition
  og spørgsmål

  Vi starter dag 2 med opsamling og spørgsmål til gårsdagens program samt repetition af modellerne Det Menneskelige Resultatsystem og Potentialezonen. Og alle får mulighed for at gentage sin helhjertede beslutning om ledelse, inden vi for alvor går i gang med HUMAN LEADERSHIP transformationen via Ledelseshjulet. God ledelse starter indefra og ud med Vær en stemme og Vær en rollemodel før, du kan Gøre en positiv forskel.

  GENVEJ 3

  FRA Rollespil
  TIL Vær en stemme

  Tænker du ledelse som et rollespil, bliver du et ekko. Ikke en stemme. Når du er ejer din ledelsesidentitet stærkere end din specialistidentitet, er det nemmere at være en stemme. For at blive en stemme skal du kende dig selv og dine værdier rigtig godt, og du skal blive bevidst om, hvilken leder du drømmer om at være. Det arbejder vi med på dag 2 og du får skrevet udkastet til dit eget ledelsesfundament.

  GENVEJ 4

  FRA Tidsillusionen
  TIL Vær en rollemodel

  Fra hjertet har du nu skabt et solidt ståsted for dig selv i lederrollen. Nu handler det om, hvordan du bruger din tid og din energi. Begge dele kan nemlig ikke genbruges! Det er afgørende, at du bevidst vender Tidspyramiden og bruger tiden der, hvor du skaber maksimal værdi i lederrollen. Det er afgørende, at du er en god rollemodel for sund og effektiv adfærd, for din adfærd skaber ”ringe i vandet”.

  DAG 3
  EMPOWER PEOPLE

  At gå vejen selv er opvarmningen til at udfolde potentialet på holdet. At “empower people” er nøglen til at skabe markant bedre resultater og dermed løfte dig til næste niveau i dit lederskab. Via Ledelseshjulet arbejder vi med at Være en stemme, Være en rollemodel (for sund og effektiv adfærd) og Gøre en positiv forkel via de 6 ledelseskompetencer;  Relationer (skab tillid), Retning (og ambitiøse mål), Rammer (forventningsafstem entydigt), Rytme (etabler forudsigelig struktur), Regler (hvilken adfærd forventer du), Resultater (faciliter at holdet både trives og lykkes).

  OPSAMLING

  Repetition
  og spørgsmål

  Dag 3 starter vi også med opsamling og spørgsmål til gårsdagens program samt delinger af både store og små indsigter. Derudover får alle mulighed for at øve sin lancering af ledelsesfundamentet og dele hvordan du flipper din tidspyramide. For at lykkes som HUMAN LEADER er det afgørende, at du – fra dit store hjerte – ved, hvilken leder du drømmer om at være og – med din skarpe hjerne – leder dig selv som menneske, før du begynder at lede andre.

  GENVEJ 5

  FRA Lyseslukker
  TIL Gør en positiv forskel

  Et grundvilkår for mange ledere er, at der år efter år skal leveres endnu bedre resultater med de samme eller færre ressourcer. Det er faktisk hverken urimeligt eller umuligt. Men det kræver, at vi er villige til at se og udfolde det menneskelige potentiale ved at træne i Potentialezonen regelmæssigt. Derfor træner vi de 6 ledelseskompetencer; Relationer, Retning, Rammer, Rytme, Regler og Resultater, så vi som ledere Gør en positiv forskel for holdet.

  HANDLINGSPLAN

  FRA at kende til HUMAN LEADERSHIP
  TIL trives og lykkes som HUMAN LEADERS

  Inden workshoppen slutter har du skabt en handlingsplan, som hjælper dig med et gøre din ny ledelsesstil til virkelighed. Derudover har du sammen med 1-2 makkere skabt en struktur, hvor I både støtter, udfordrer og holder hinanden ansvarlige i forhold til de nye resultater, som I har lovet hinanden at skabe. I hepper på hinanden hele vejen i mål, så transformationen lander – og alle agerer som HUMAN LEADERS!

  Tidligere deltagere – både nye og erfarne ledere – siger:

  “Dette kursus er anderledes. På den gode måde. At forstå, at vi alle “bare” er mennesker, og at vi alle lader vores komfortzone vælge vore handlinger, er meget nyttigt.”

  “Jeg har truffet en helhjertet beslutning om at lykkes, både personligt, privat og professionelt – og det har allerede haft en enorm indflydelse på min livsbalance”

  “10-øren faldt for mig, da jeg opdagede, at jeg ikke ejede min lederidentitet stærkere end min specialistidentitet. At skabe mit ledelsesgrundlag har hjulpet mig med at stå stærkere som mig i min lederrolle”

  ”At have lært at vende min tidspyramide betyder, at jeg nu uddelegerer alle de opgaver, der ikke hører hjemme på mit skrivebord. Det giver mig tid til at hjælpe mit team med både at trives og lykkes.”

  “Træning af de 6 lederevner hjalp mig med at indse, at jeg er nødt til at blive meget mere specifik i forhold til at hjælpe mit team med at forstå, hvordan succes ser ud. Ellers bliver kvaliteten af vores 1:1-sessioner meget lav, og jeg har ingen chance for at sikre fremdrift mod vores mål.”

  Start din rejse med HUMAN LEADERSHIP – tilmeld dig her

  Book din plads inden den 15. maj til træningen, der starter den 28. maj og få en kæmpe rabat; normalpris 19.000 kr. – din pris 11.000 kr. ekskl. moms.

  Navn(Påkrævet)
  Kursusdatoer(Påkrævet)
  Adresse(Påkrævet)

  Mine kompetencer

  Jeg har en MBA fra Copenhagen Business School og adskillige certificeringer indenfor ledelse, selvledelse, coaching og facilitering (https://empowerpeople.dk/om/rie-dalsgaard/). Mine store passioner er mennesker og udvikling, hvorfor jeg gennem de sidste 20 år har jeg uddannet og udviklet mig for gennemsnitligt kr. 75.000 om året.

  Jeg har en baggrund som leder og forretningsudvikler i forskellige danske medievirksomheder. Siden 2004, hvor jeg startede EMPOWER PEOPLE, har jeg fungeret som ledelseskonsulent, underviser, facilitator og executive coach for ledere og teams i både private og offentlige organisationer – og har gennem tiden inspireret, hjulpet og undervist flere tusinde mennesker. Jeg brænder særligt for at hjælpe ledere med at udfolde potentialet og øge hverdagsglæden.

  For ambitiøse og medmenneskelige ledere

  • Nyt niveau, nye resultater: Med HUMAN LEADERSHIP  skyder du genvej til dit nye niveau i dit lederskab og markant bedre resultater.
   Investering: Deltagelse på et 3-dags forløb koster 19.000 kr. inklusive forberedelse, 3 workshopdage med forplejning, 3 Q&A kald online og materiale. Alle priser er ekskl. moms.
  • Spørgsmål: Har du afklarende spørgsmål i forhold til kurset, er du velkommen til at sende mig en mail på rd@empowerpeople.dk.
  • Hvis du kan mærke, at HUMAN LEADERSHIP er lige det, du har brug for… så tilmeld dig nu, så din plads er sikret. Enten ved at bestille direkte herinde eller ved af sende mig en mail og jeg sender dig en faktura.

  Q&A – ONLINE

  Formålet med vores online Q&A kald er at følge din HUMAN LEADERSHIP transformation helt i mål. At ændre adfærd tager tid og kræver et vedholdende fokus i en periode. Heller ikke her finder der et quick-fix.

  De 3 Q&A kald ligger med 14 dags mellemrum – og det første kald er planlagt ca. 2 uger efter workshoppen.