Effektive ledergrupper

Performance niveauet i hele organisationen bliver ikke højere end ledergruppens performance. Derfor er det afgørende vigtigt, at ledergruppen performer maksimalt. Både som individuelle ledere og som team.

Når jeg arbejder med effektive ledergrupper har jeg fokus på nedenstående hands-on ledelsesværktøjer og udviklingsprocesser – og jeg sammensætter altid et skræddersyet program afhængig af ledergruppens udgangspunkt, udfordringer, ambitioner og mål;

“Vi kunne ikke have gjort det uden Rie
Hun var hurtig til at forstå vores forretning og lynhurtig til at få alle med.”

– Klaus Topp, Adm. Direktør

Ledergruppe forløb der “knækker kurven”

Som leder er du sat i verden for at skabe resultater gennem andre. For at gøre en positiv forskel. Resultaterne er summen af jeres tanker, følelser og handlinger. Så som leder skal du være god til at facilitere og fokusere på de nye tanker, følelser og handlinger, der giver de ønskede resultater.

Det starter med et ambitiøst mål og et upfront commitment fra din side. Et ambitiøst mål – fordi kun ambitiøse mål gør ændring af adfærd relevant. Et upfront commitment – fordi du/I vil komme til at vakle undervej. Så dér sikrer jeg, at du og holdet bliver på sporet hele vejen i mål.

Jeg sammensætter et skræddersyet forløb til dig og din ledergruppe med fokus på ny adfærd og optimalt samarbejde. Et typisk forløb strækker sig minimum over 12 måneder og er en kombination af workshops og 1-1 sparring til alle ledere.

Den samlede investering ligger typisk på kr. 12.000-20.000 pr. måned.

Hvad er det værd for dig, at du og din ledergruppe lykkes med at skifte spor, lykkes med at skabe markant bedre resultater og dermed lykkes med at “knække kurven”…?

Markant bedre resultater hurtigere

Ledergruppen bliver organisationens glasloft for performance. Hvis du og ledergruppen fortsætter på nuværende spor, fortsætter med at gøre det, I plejer, bliver resultaterne maksimalt de samme som nu. Og i sidste ende vil pilen altid pege på dig, der “er den”.

Derfor er det afgørende, at du som leder tør at træffe modige beslutninger og sætte ambitiøse mål, der gør, at I på ledelses niveau skifter spor. Skifter til et nyt spor, hvor I får den hjælp, der skal til for at lykkes med at bruge jeres tid og energi på de aktiviteter, som skaber de nye og ambitiøse resultater.

Formlen for at skabe markant bedre resultater er faktisk ret simpel
= brug tiden og energien på de aktiviteter, der giver dig markant bedre resultater.

Men fordi vi alle er mennesker, bliver vi draget mod komfortzonen… hvor vi bliver ved at gøre det, vi plejer. Måske bare i et højere tempo eller i flere timer i døgnet…

Det svære for både ledere og medarbejdere er at blive længe nok i potentialezonen og træne nye handlinger og kompetencer, selvom det føles akavet, ukomfortabelt og måske endda farligt…

Derfor kræver markant bedre resultater, at du som lederen tager en helhjertet beslutning og committer dig upfront til et forløb for både dig og ledergruppen.  Til gengæld vil du blive overrasket over hurtigt de nye resultater lander, når I får den rette support til at gøre noget markant andet end I plejer.

Ledergruppen sætter barren for effektivitet i resten af organisationen.
Vær rollemodel for den adfærd, der “knækker kurven”.

Læs om Organisations Performance

“Hverken tid eller energi kan genbruges.
Så lev et liv, du ikke fortryder.”

– Rie Dalsgaard

Leder kompetence træning

De fleste ledergrupper har brug for enten at få genopfrisket eller udvidet sin ledelses-værktøjskasse. Derfor tilbyder jeg også følgende anerkendte og effektive leder kompetence træninger; De 7 Gode Vaner®, Tid til Ledelse, Situationsbestemt Ledelse II, De 5 Valg®, Leading at the Speed of Trust®, Leadership® og De 7 Gode Vaner for Ledere. Læs mere her.