Effektive ledergrupper

Performance niveauet i hele organisationen bliver ikke højere end ledergruppens performance. Derfor er det afgørende vigtigt, at ledergruppen performer maksimalt. Både som individuelle ledere og som team.

Når jeg arbejder med effektive ledergrupper har jeg fokus på nedenstående hands-on ledelsesværktøjer og udviklingsprocesser – og jeg sammensætter altid et skræddersyet program afhængig af ledergruppens udgangspunkt, udfordringer, ambitioner og mål;

“Vi kunne ikke have gjort det uden Rie
Hun var hurtig til at forstå vores forretning og lynhurtig til at få alle med.”

– Klaus Topp, Adm. Direktør

Workshop priser

1 heldags proces facilitering for ledergruppen
kr. 43.000 ekskl. moms

1 heldags opfølgnings workshop
kr. 28.000 ekskl. moms

Afhængig af hvilke resultater du som leder vil have i forbindelse med processen for holdet, sammensætter vi et skræddersyet forløb, der sikrer den nødvendige ændring i både fokus, adfærd og samarbejde.

Sæt mål og nå dem

Er en heldags workshop hvor ledergruppen committer sig til et fælles mål, vender de forskellige forhindringer, bevidstgør både de negative og de positive konsekvenser, bryder mønstre og laver en konkret handlingsplan inkl. deadline og ansvar, som rykker holdet ”i mål”. Workshoppen gentages typisk 6-12 gange om året, afhængig af hvor hurtigt de ekstraordinære resultater skal ”lande”.

Strategidage

Typisk 1-2 dages workshop hvor ledergruppen diskuterer og formulerer både en kort og engagerende mission, som giver mening (hvilken forskel gør I for hvem?). Og en kort og inspirerende vision, som giver retning – både for ledergruppen og resten af organisationen. Denne workshop kombineres typisk med ”Sæt mål og nå dem” workshoppen.

Ledergruppen sætter barren for effektivitet i resten af organisationen.
Vær rollemodel for den adfærd, der “knækker kurven”.

Læs om Organisations Performance

“Hverken tid eller energi kan genbruges.
Så lev et liv, du ikke fortryder.”

– Rie Dalsgaard

Leder kompetence træning

De fleste ledergrupper har brug for enten at få genopfrisket eller udvidet sin ledelses-værktøjskasse. Derfor tilbyder jeg også følgende anerkendte og effektive leder kompetence træninger; De 7 Gode Vaner®, Tid til Ledelse, Situationsbestemt Ledelse II, De 5 Valg®, Leading at the Speed of Trust®, Leadership® og De 7 Gode Vaner for Ledere. Læs mere her.