Ledergruppe Performance

Mange mennesker – også ledere – har svært ved at forlade komfortzonen.
Derfor skal du som topleder tage en helhjertet beslutning inden, du sætter et udviklingsforløb igang.

Book en uforpligtende snak

Effektive ledergrupper

Performance niveauet i hele organisationen bliver ikke højere end ledergruppens performance. Derfor er det afgørende vigtigt, at ledergruppen performer maksimalt. Både som individuelle ledere og som team. Jeg sammensætter et unikt udviklingsforløb for din ledergruppe  afhængig af jeres udgangspunkt, udfordringer, ambitioner og mål.

Mange mennesker – også ledere – har modstand mod udvikling. Derfor skal du som topleder tage en helhjertet beslutning inden, du sætter et forløb igang. Modstanden forsvinder allerede på første session, når dine ledere opdager, at gevinsten er så meget højere end indsatsen.

“Vi kunne ikke have gjort det uden Rie
Hun var hurtig til at forstå vores forretning og lynhurtig til at få alle med.”

– Klaus Topp, Adm. Direktør

Værdien er højere end investeringen

Hvad er de markant bedre resultater værd? Hvad er det værd for dig, at du og din ledergruppe lykkes med at skifte spor, lykkes med at performe på et helt nyt niveau?

Det er vigtigt, at du laver en reel beregning, f.eks. i forhold til mer-omsætning eller -profit, større kunde- eller medarbejdertilfredshed, lavere sygefravær eller langtidssygemeldinger, højere effektivitet, etc. – for værdien skulle gerne være langt højere end investeringen i jeres udviklingsforløb!

Som facilitator hjælper jeg dig med at sikre fremdrift, både i forhold til udvikling og skabelsen af de nye resultater. At løfte organisationens resultater kræver, at I som ledergruppe løfter jeres performance niveau. Derfor veksler et ledergruppe forløb mellem fælles sessioner og individuelle sessioner (op til 2 timer);

Måned 1     Fælles 1-dags workshop (tydelig retning)
Måned 1     1-1 coaching/ledersparring med alle ledere
Måned 2     Fælles ½-dags workshop (ny handlingsplan)
Måned 3     1-1 coaching/ledersparring med alle lederne
Måned 4     Fælles ½-dags workshop
Måned 5     1-1 coaching/ledersparring med alle lederne
Måned 6     Fælles 1-dags workshop
Måned 6     1-1 coaching/ledersparring med alle lederne
Måned 8     Fælles ½-dags workshop
Måned 9     1-1 coaching/ledersparring med alle lederne
Måned 10    Fælles ½-dags workshop
Måned 11    1-1 coaching/ledersparring med alle lederne
Måned 12    Fælles ½-dags workshop

Et typisk forløb varer 6-12 måneder. Den samlede investering ligger i gennemsnit på kr. 35.000-50.000 pr. måned, ekskl. moms, transport, lokale/forplejning.

Betyder jeres ledelsesløft, at I sparer bare 1 langtidssygemelding eller øger effektiviteten med 10%, er investeringen betalt allerede i år 1.

Genvej til markant bedre resultater

Som leder er din primære rolle at skabe resultaterne gennem andre, at eksekvere din geniale strategi gennem dine ledere og medarbejdere. Hvis du på holdets vegne har sagt ja til at levere endnu bedre resultater i år, er der to muligheder; du kan enten knokle endnu mere og endnu hårdere i nuværende spor eller du kan vælge at bevæge dig ud på et nyt spor med dertilhørende nye tanker og nye handlinger.

Første mulighed ligger i komfortzonen, anden mulighed i potentialezonen. At vælge potentialezonen er helt klart den hurtigste og mest holdbare vej til nye resultater, men den kræver udvikling – og derfor er det de færreste der bevidst vælger dette spor. Hvorfor? Fordi vi er mennesker. Fordi komfortzonen er magnetisk. Fordi vi lader egoet styre.

Som facilitator udfordrer jeg jer på at blive i potentialezonen – at tænke de nye tanker og gøre de nye handlinger selvom det føles svært, ukomfortabelt og måske endda farligt.

At løfte organisationens resultater kræver, at I som ledergruppe løfter jeres performance niveau. Og det kræver, at I som ledere løfter jeres lederskab. Hvis I som ledere ikke udvikler jer løbende, bliver I organisationens glasloft for performance. Hvis du og ledergruppen fortsætter på nuværende spor, fortsætter med at gøre det, I plejer, bliver resultaterne maksimalt de samme som nu. Og i sidste ende vil pilen altid pege på dig, der “er den”.

Derfor er det afgørende, at du som leder tør at træffe modige beslutninger og sætte ambitiøse mål, der gør, at I på ledelses niveau skifter spor. Skifter til et nyt spor, hvor I får den hjælp, der skal til for at lykkes med at bruge jeres tid og energi på de aktiviteter, som skaber de nye og ambitiøse resultater.

Formlen for at skabe markant bedre resultater er faktisk ret simpel
= brug tiden og energien på de aktiviteter, der giver dig markant bedre resultater.

Men fordi vi alle er mennesker, bliver vi draget mod komfortzonen… hvor vi bliver ved at gøre det, vi plejer. Måske bare i et højere tempo eller i flere timer i døgnet…

Derfor kræver markant bedre resultater, at du som lederen tager en helhjertet beslutning og committer dig upfront til et forløb for både dig og ledergruppen.

Til gengæld vil du blive overrasket over, hvor hurtigt de nye resultater lander, når I får den rette support til at gøre noget markant andet end I plejer.

  Book 20 minutter

  Indtast dine informationer og book en kort snak på 20 minutter. Jeg vender tilbage på din henvendelse indenfor 24 timer.

  Ledergruppen sætter barren for effektivitet i resten af organisationen.
  Vær rollemodel for den adfærd, der “knækker kurven”.

  Læs om Human Leadership

  “Hverken tid eller energi kan genbruges.
  Så lev et liv, du ikke fortryder.”

  – Rie Dalsgaard

  Din geniale strategi er værdiløs

  De fleste ledere har masser af uddannelser, kurser og certificeringer på CV´et, så at udvikle en strategi er den nemme del af ledelses gerningen. Problemet er bare, at selv den mest geniale strategi er værdiløs, hvis du og din ledergruppe ikke formår at eksekvere den gennem jeres medarbejdere. Ledelse af mennesker er ikke så svært, så længe du har en menneskelig tilgang.

  Læs om Human Leadership