I BC Group A/S var vi i løbet af en kort periode gennem store forandringer med en ny hovedaktionær i virksomheden og ny ledelsesgruppe. Vi havde behov for at få virksomheden til at gå i én retning, og herunder at få redefineret vores Mission og Vision, afstemt og synliggjort de strategiske prioriteter således at virksomhedens samlede ressourcer blev fokuseret på de vigtigste opgaver.

Da vi tidligere med succes har arbejdet sammen med Rie på blandt andet ledelsesudvikling og ledelsescoaching, inviterede vi Rie til at agere facilitator på en to dages workshop med den globale ledelsesgruppe med henblik på at få redefineret vores Mission og Vision, med andre ord; Hvorfor er vi her og hvad vil vi opnå?

Af Ries mange styrker skal nævnes at hun bruger tid på at forstå ”hvad er det I vil have ud af det”. Agenda, formål og introduktions materiale var derfor meget skarpt trukket op, og alle mødte velforbedrete op til en fokuseret diskussion. Ligeledes er Rie super god til at holde fokus og facilitere diskussioner på en meget effektiv måde, og i løbet af 1½ dag nåede vi vores mål med at få udformet et ny mission og vision samt en overordnet tidsplan for næste skridt.

Jeg kan derfor klart anbefale Rie, som samarbejdspartner!

Esben Trier Lund, Tidligere CFO
BC Group A/S

“Rie faciliterede en workshop for vores ”sammenlagte” ledergruppe
– hun er yderst kompetent og bragte os i mål både hurtigere og sjovere end vi kunne have gjort alene.”

– Juliane Albjerg, Kontorchef Miljøstyrelsen

Min ledergruppe og jeg, som var relativt nysammensat, havde et ønske om at skabe et stærkere lederteam. Vi var enige om, at bevidst arbejde med tillid i hverdagen ville styrke vores relationer og skabe fundamentet for en yderligere udvikling af teamet.

Jeg havde på et tidligere kursusforløb Rie Dalsgaard som underviser og oplevede hende der som meget kompetent, hvorfor vi hyrede hende til at facilitere dagen. Som facilitator er Rie rigtig dygtig til at afkode gruppen, tilpasse øvelser og oplæg og sikre fremdrift. Hun er specielt god til at få det teoretiske til at virke naturligt og få alle med. Samtidig bruger hun sin erfaring og jyske baggrund til at skabe tillid i rummet, hvilket også blev resultatet i ledergruppen.

Jeg anbefaler Rie Dalsgaard på det varmeste til andre ledere, der ønsker udvikling af enten et lederteam eller sig selv.

Jørgen Chris Madsen
Områdechef, Teknik & Miljø
Vejle Kommune

  Book 20 minutter

  Indtast dine informationer og book en kort snak på 20 minutter. Jeg vender tilbage på din henvendelse indenfor 24 timer.

  “Vi kunne ikke have gjort det uden Rie.
  Hun var hurtigt til at forstå vores forretning og lynhurtig til at få alle med.”

  – Klaus Topp, Adm. Direktør

  For 4 år siden startede jeg Gymnashop.dk sammen med Anders Boysen Jepsen. En af de første beslutninger (sådan rent formelt) vi skulle træffe var, om vi skulle have en bestyrelse eller ej. Vi valgte ej.

  Vi er begge blevet selvstændig for at nyde den frihed, det giver til selv at kunne tilrettelægge sit liv – herunder hvilken retning vores lille biks skulle tage – så ingen bestyrelse til os. Vi ville dog gerne have hjælp undervejs. Så vi kontaktede business coach Rie Dalsgaard. Hun har gennem de sidste 4 år hjulpet os med at skære igennem med ”hårde” beslutninger og givet os en metode til at undgå at handle på ALLE de gode idéer, vi begge får hele tiden, men i stedet bevare fokus og forfølge oprindelige mål.

  Vi har holdt møder mere eller mindre regelmæssigt ca 3-4 gange om året og hver gang har det været noget man skulle tage sig sammen til, da der jo altid er 10-20-30 ting man liiiige skal have ordnet først. Men hver eneste gang har vi efter mødet tænkt ”Hvor var det godt at vi gjorde det igen…”. Vi mødtes igen i går og endnu engang må vi konstatere, at vi tager fra mødet med en skarp plan, afstemte forventninger og et klar syn på, hvad vi skal fokusere på de næste 3-4 år.

  Så stor tak til Rie Dalsgaard for altid at være dygtig til at motivere, facilitere og endda få vores jyske humør op på næsten Københavner-agtige niveauer. Hvis Rie havde valgt fodbold i stedet for business, så havde hun være landstræner.

  Det at være selvstændig kan være lidt ”ensomt”, hvis der kun er dig selv eller måske ”jer to” til at fejre succeser, feje på lageret, træffe beslutninger og rode med problemerne, der indimellem hober sig op. Så sidder du med tanker om at bruge en business coach, så tøv ikke! Det kommer igen mange gange – hvis du vælger den rigtige.

  Frank Olesen
  Direktør, Gymnashop.dk

  “Med dygtighed, engagement og stædighed fik Rie skudt vores turnaround i gang – én af de bedste investeringer jeg nogensinde har lavet.”

  – Jens Saugstrup, Tidligere partner i home Bjerregaard & Co.

  I marts introducerede vi en ny marketing organisation. Formålet er at sikre en endnu mere struktureret tilgang til markedet, så vi sammen maksimerer vores resultater i Glassolutions Danmark A/S. Så udfordringen var at skabe et stærkt samarbejde mellem salg og marketing – at skabe synergi, så vi sammen kommer ud med det bedst mulige resultat både på den korte og den lange bane.

  Derfor valgte vi i august at investere i to strategidage med Rie Dalsgaard som facilitator. Programmet var at samskabe en mission, en vision, et mål og en fælles handlingsplan, som alle ville committe sig til. Egentlig ville jeg gerne springe direkte til handlingsplanen, men Rie holdt fast i processen. Og her bagefter kan jeg se hvorfor. ALLE er committede til handlingsplanen – og vi har allerede på et par måneder gennemført markante ændringer, som indenfor det første år vil give os væsentlige besparelser samt et markant øget mersalg.

  Vi kunne ikke have gjort det uden Rie. Hun var hurtigt til at forstå vores forretning og lynhurtig til at få alle med (også skeptikerne). Som facilitator var Rie struktureret, klar i spyttet og rigtig god til at dirigere os tilbage på sporet, hvis vi kom ud af en tangent. Hun er både personligt og fagligt dygtig – og virkelig god til at skabe overblik, sikre fremdrift i processen og få commitment fra alle. Så jeg vil til enhver tid anbefale Rie Dalsgaard.

  Klaus Topp
  Adm. Direktør
  Glassolutions Danmark A/S