Din troværdighed som leder vurderes ud fra din ADFÆRD
og dine RESULTATER, ikke dine INTENTIONER.

For dig der én gang for alle vil have styr på tiden og leve et liv, du ikke fortryder.

Et kursus der ændrer dit forhold til TID, og som kommer til at transformere ikke bare din LEDERROLLE men dit LIV.
Det er relevant for dig, som både ønsker at lykkes personligt, privat og professionelt. For dig der ønsker at skabe markant bedre resultater som leder uden at det får negative konsekvenser for dit helbred, din fritid og dit familieliv.

FÅ DEN FØRSTE LYDFIL GRATIS

Køb resten af kurset her

Inderst inde har du på fornemmelsen, at dine nuværende ”strategier” sæt-tempoet-i-vejret og arbejd-i-endnu-flere-timer” ikke er holdbare i længden og ikke kommer til at give dig de resultater, du jagter. At arbejde hårdt og længe skaber ikke troværdighed – det gør dine resultater og din måde at være på. Stol på din fornemmelse og gør noget andet. Det er simpelt; for når du først forstår tid, kan din nuværende situation forandre sig. Men al forandring starter med dig – forandrer du dig ikke, forandrer intet i dit liv sig.

Jeg kender alt til travlhed og tids-mangel – jeg startede min forretning her for 15 år siden, som alenemor til 2 små børn og kort tid efter fik min mor konstateret alzheimer, som hun levede med i 9 år. Jeg ville være der for både mine børn og mine forældre samtidig med, at jeg ville lykkes med at skabe et spændende arbejdsliv for mig selv, som jeg kunne leve godt af uden at det blev på bekostning af mit helbred og mit sociale liv. Først da jeg rigtig forstod tid, begyndte tingene at lykkes for mig. Og jeg besluttede mig for, at jeg ikke ville spilde mit liv med at sidde fast eller træde vande, bare fordi jeg var bange for forandring, bange for at udvikle mig.

Én meget vigtigt ting, jeg har lært undervejs;

Først da jeg satte tempoet ned, nåede jeg mere og følte større hverdagsglæde. Antallet og kvaliteten af de resultater, du skaber, hænger ikke sammen med antallet af timer, du bruger. Det hænger sammen med din bevidsthed om tid, dit nærvær i nuet og din evne til at stole på, at du kan få det, som du gerne vil have det. Du skal være din egen største støtte, hvis du skal lykkes med at leve dit liv med høj troværdighed. Og når du lærer at være det, kan alt lykkes.

Så en vigtig del af kurset er derfor at lære at stå så stærkt i dig selv, at du bevarer din retning og indre tillid til dig selv, uanset hvad livet byder. Både personligt, privat og professionelt. For det er forudsætningen for at kunne prioritere at bruge tiden på de aktiviteter og relationer, der giver de resultater, du ønsker dig. Det giver den fremdrift, som du misser lige nu – fordi du er bange for at stoppe op og gøre noget andet end du plejer. Fordi du er bange for udvikling.

Det er menneskeligt. Og som leder er du også bare et menneske.

Jeg møder mange dygtige ledere, som også er faldet i travlheds-fælden. Og jeg vil allerede godt nu afsløre, at årsagen ikke handler om tid. Det handler om dig. Om din evne til at prioritere. Og din evne til at være tro mod dig selv i beslutningsøjeblikket. Når du stopper med de dårlige vaner og henter dit ansvar hjem, stopper travlheden sjovt nok også. Derfra kan vi bevidst vælge at bruge tiden på de aktiviteter og relationer, der giver de ønskede resultater. Og dermed blive opfattet lige så troværdige, som det er vores intention at være.

Hvorfor har nogen ledere mere overskud end andre og hvorfor skaber nogen ledere markant bedre resultater kontinuerligt mens andre knokler og knokler uden at komme nogen vegne?

FORDI:

Nogen ledere har modet til bevidst og regelmæssigt at bruge tid på refleksion. Nogen ledere tør at tage det fulde ansvar for tiden. Det er fundamentet for troværdighed og for som leder at skabe markant bedre resultater på kortere tid.

Den gode nyhed er, at det kan læres af alle.

Det eneste du skal er at stoppe med at stå i vejen for dig selv.

Du skal sænke tempoet og træffe bevidste beslutninger. I hjertet.

SÅ:

Drømmer du om et liv, hvor du både trives og lykkes privat og professionelt? Hvor du både har overskud til at træffe de rigtige beslutninger som leder og til at være der for din familie? Hvor du føler dig tilstede i dit liv i stedet for hele tiden at halse bagefter?

– så er mit mini-kursus FRA FOR TRAVL TIL TROVÆRDIG LEDER til dig!

KURSET INDEHOLDER

5 INDSIGTER

(Kan downloades til evigt eje)

Du får adgang 5 lydfiler med hver sin indsigt med tilhørende beslutning, som du skal tage for at gå fra FOR TRAVL til TROVÆRDIG som leder.

10-25 MIN. PR. TEMA

(Lydfilerne frigives samlet)

Lydfilerne kan du lytte og downloade til evigt eje med det samme du tilmelder dig. Den ekstraordinære lanceringspris kommer ikke igen.

VÆRDIFULD MØDELEDELSE

(Bonus)

Som bonus får du min 7-trins guide: “Sådan træder du i karakter som værdifuld mødeleder!

Mine kompetencer

Som resultat facilitator og coach hjælper jeg ambitiøse og medmenneskelige ledere med at træde i karakter, som den leder de er, og med at udfolde potentialet, så de skaber markant bedre resultater hurtigere. Jeg har en MBA fra Copenhagen Business School og 14 certificeringer indenfor ledelse, selvledelse, coaching og facilitering (læs mere her https://empowerpeople.dk/om/rie-dalsgaard/).

Mine store passioner er mennesker og udvikling, hvorfor jeg gennem de sidste 20 år har jeg uddannet og udviklet mig for gennemsnitligt kr. 50.000 om året. Både for min egen skyld, for at være et skridt foran – og for løbende at kunne inspirere ledere på alle niveauer i både private og offentlige organisationer. Jeg ved, at vi som mennesker har et langt større potentiale – og at vi er vores egen største forhindring. Derfor er min mission at EMPOWER PEOPLE.

KURSET ”FRA FOR TRAVL TIL TROVÆRDIG LEDER”

Lanceringspris til og med 10. august 2020 kr. 1.000 ekskl. moms. Normalpris kr. 2.450 ekskl. moms. Det bliver ikke så billigt igen.
I tvivl om ”FRA FOR TRAVL TIL TROVÆRDIG LEDER” er for dig? Bare mærk efter og tag en beslutning nu, om du skal med eller ej – så har du allerede lært en vigtig ting om tid.
Få adgang til alt materialet med det samme du tilmelder dig.