Executive coachingforløb

Inspirerende workshop om god ledelse klar til dig


Tid til God Ledelse NU!

– til dig der er klar til at forlade chefstolen og træde i karakter i lederrollen

BESKRIVELSE
Du er udnævnt til chef, men er du leder? ”Leaders have followers” forstået på den måde, at ledere har en måde at være ledere på og en måde at udføre ledelse på, som chefer ikke har.

Din primære opgave som leder er at skabe resultaterne gennem andre. Ofte er vi som ledere blevet udnævnt til rollen, fordi vi har skabt gode resultater selv. Så der er et stort ”indre bevidstheds-arbejde” i at gå fra f.eks. at være en virkelig god sælger til at være en virkelig god salgschef. For du skal nu skrue ned for alt dét, du er rigtig god til, for i stedet at arbejde med et område (ledelse), hvor du ikke har lige så mange erfaringer og successtrategier. Det ender for mange i overspringshandlinger, frustrationer, for mange timer og et ikke-performende team.

Deltag på workshoppen ‘Tid til God ledelse’ så du ikke havner i den situation. Eller deltag hvis du allerede er havnet der. Der er håb forude.

INDHOLD, METODE OG UDBYTTE
Dagen består af tre moduler med følgende overskrifter

1. Dig som LEDER:
Transformer din rolle og vær den leder, du ønsker at være

2. TID til Ledelse:
Bliv bevidst om hvordan du bruger tiden i dag
Fokuser på de vigtigste opgaver som leder
Eliminer/strukturer/uddeleger resten

3. Tid til Ledelse NU!
Konkret handlingsplan for hvad du gør anderledes fra nu
Etabler dit eget support-system

Metoden er en kombination af instruktion fra facilitator, plenum diskussioner, 2-2 diskussioner og selvreflektion.

Udbyttet er, at du i løbet af dagen – via opgaver og øvelser – gennemgår størstedelen af din transformation, så du med det samme står langt stærkere i din rolle som leder – og dermed har givet dig selv langt bedre muligheder for at lykkes med at skabe resultaterne via dit team.

INTERESSERET…?
Workshoppen sættes op som en åben workshop et par gange om året i København.

Workshoppen kan også bookes som en internt kursus hos både private og offentlige organisationer. Kurset kan fungere selvstændigt eller som et modul i en intern lederuddannelse.

 

Tilmelding

Husk at oplyse ønsket kursus dato, faktureringsoplysninger (firmanavn og adresse) og personlige kontaktoplysninger.

TILMELD

Praktik

Næste ‘Tid til God Ledelse’ workshop afholdes den 10. december 2018, kl. 9.00-16.00 (åben for tilmelding)

Pris
Kr. 4.900 plus moms pr. person. Prisen er inkl. arbejdshæfte og god forplejning hele dagen.

Sted
København

Målgruppe
Workshoppen er målrettet modige og ambitiøse ledere, der er klar til at tage springet til det næste niveau. Ledere der er klar til at gå forrest i forhold til forandring og udvikling. Og ledere der brænder for at blive endnu bedre til at skabe resultater gennem sine medarbejdere.

Varighed
1 dag – 9.00-16.00 – med facilitator. En succesfuld transformation afhænger af, at du arbejder bevidst med dig selv og din rolle som leder i minimum tre måneder efter workshoppen.

Facilitator
Rie Dalsgaard

Tilmelding
Du tilmelder dig ved at sende mig en mail på rd@empowerpeople.dk. Husk at oplyse ønsket kursus dato, faktureringsoplysninger (firmanavn og adresse) og personlige kontaktoplysninger.

Ring til Rie Dalsgaard på 4013 5636 eller send en mail på rd@empowerpeople.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker sparring på, om dette kursus er det rigtig for eller dit lederteam.