Skip to main content

Som HUMAN LEADER er du både ambitiøs og (med)menneskelig – naturligvis, eller…?!

By 5. marts 2022november 15th, 2023Blogindlæg

Som leder er du sat i verden for at gøre en positiv forskel. For at sikre at fremdrift og målopfyldelse. For at skabe endnu bedre resultater gennem dine folk, et team bestående af mennesker. Mennesker som alle drages af komfortzonen. Da mennesker (stadig) er din primære ressource, er HUMAN LEADERSHIP den korteste vej til at lykkes som leder. For mennesker vil ledes af mennesker. Mennesker som både tager deres skarpe hjerne og deres store hjerte med på arbejde.

Vi er alle først og fremmest mennesker. Så det burde være det mest naturlige i verden at være (med)menneskelig, også på arbejde. Det er det heldigvis også for mange. For andre er det nemmere ”kun” at tage hjernen med. Og lade som om at vi som mennesker ikke er følelses-styret, at vi ikke bliver påvirket af relationer, stemninger, udfordringer og andre vilkår på en arbejdsplads. Hjerne-tilgangen holder et stykke af vejen, men vil du som leder udfolde det menneskelige potentiale og levere langt bedre resultater, skal du også tage dit store hjerte med på arbejde.

Som menneske er det naturligt at være (med)menneskelig. Så det er nemmere end du tror! Eller rettere, nemmere end det føles!

Som mennesker har vi et langt større potentiale end de fleste af os udlever. Derfor er det muligt at skabe langt bedre resultater end dem, du og dit hold leverer i dag. Det kræver ”blot”, at du som leder er villig til at udvikle dig. Villig til at gøre noget andet end det, du gør i dag. Villig til at lede på en anden måde. Villig til at forlade komfortzonen for en stund. Villig til at træne nye kompetencer i potentialezonen. Nye kompetencer der hjælper dine medarbejdere til også at finde modet til at træne i potentialezonen.

Som HUMAN LEADER har du modet til at tro på potentialet, både i dig selv og andre. Og du har modet til at være (med)menneskelig. Til også at have dit hjerte med på arbejde. Modet til først at være menneske, dernæst leder. Jo stærkere du står i dig selv som menneske, jo mere gennemslagskraft har du som leder. Jo mere menneskelig du tør at være som leder, jo stærkere relationer skaber du til dine folk.  Jo mere tydelig du er som leder, både i forhold til retning, rammer, rytme og regler for adfærd på dit hold, jo nemmere bliver det for dine medarbejdere at koncentrere sig om at skabe de ønskede resultater.

Jeg ved, du har et langt større potentiale – ellers var du ikke kommet hertil i artiklen. Er det ikke på høje tid at du forfølger det?  At du – med en dyb vejrtrækning – forlader komfortzonen og tager et skridt ud i potentialezonen og committer dig til at udvikle dig i rollen som leder? At du giver dig selv chancen for at lykkes på et nyt niveau?

Hvis ja, så gør noget – der forpligter dig til udvikling – lige nu!

Hvis det giver dig sommerfugle i maven eller svedige håndflader, er det helt naturligt. Og et tegn på at du ved, at det er det rigtige at gøre!

Skriv til mig eller tilmeld dig min ugentlige inspirationsmail i bunden af sitet.

                                                                                                                                

På HUMAN LEADERSHIP forløbet får du indsigter og værktøjer til at løfte dit lederskab, så ledelse af mennesker bliver nemmere. Jeg ved, at det kræver mod at committe sig til udvikling – derfor tilbyder jeg dig op til en times gratis samtale – til afklaring i forhold til forløbet eller til ledersparring på en konkret udfordring.